top of page

Når lokal genanvendelse virker

Jeg er ret stolte af resultaterne af kommunepuljeprojektet "Demonstration af genanvendelse af træ og plast fra husholdninger".

Min ide var at få lokale virksomheder til at oparbejde kommunalt affald (træ og plast). Det var der heldigvis flere der troede på. Her er det Randers Kommunes affaldschef Jørgen Niemann (til højre), der er glad. Dansk Affaldsminimering v. Kim Dalsgaard (til venstre) har nemlig investeret i danmarks første anlæg til vask og sortering af husholdningsplast. I midten er det Mogens og Michael Velling fra MV Plast, der indgik en aftale med Randers Kommune om at aftage deres plast. På den måde blev der forretning for Dansk Affaldsminimering i at investere i deres anlæg.

Vi kom også videre med træ. Lige nu hjælper jeg to virksomheder, der gerne vil investere i produktionsfaciliteter til genanvendelse af træ, men den nyhed er ikke klar til at blive offentliggjort.


bottom of page