Recent Posts

Archive

Tags

No tags yet.

Genanvendelse af maling - Design from Recycling

Newlife Paint blev startet ved en industriel kemiker som kunne se en forretningsmulighed i al den maling, der smides ud. Virksomheden aftager malingsrester fra private og virksomheder. Malingsrester, der ellers forbrændes.

Jeg tror jeg ringer til Flügger og spørger om ikke de vil være med i et udviklingsprojekt. Saver det den gren over, som de selv sidder på? Det kommer an på kvaliteten og prisen. Bliver det en konkurrent til deres eksisterende produkter eller et komplementærprodukt, der øger omsætningen?

Det finder vi ud af.

http://www.newlifepaints.com/

#recyclingprojects #useandreuse #Maling #genanvendelse #DesignfromRecycling #malingrest

Address

Leise Marud
Skandrups Alle 43 B
2500 Værløse

Contact

+4523290357

Follow

©2017 by WASTEless. Proudly created with Wix.com