Archive

Please reload

Tags

Please reload

Recycle-Cover - Designed for Recycling

January 4, 2017

 

Recycle-Cover et et mobiltelefon cover med en tilbagetagningsordning som forretningsmodel. Virksomheden sælger primært til virksomheder, der ofte udskifter telefoner og dermed ofte cover-størrelsen. Det er måske ikke store volumer, men et rigtig godt eksempel på hvordan det er muligt at lave lukkede kredsløb, hvis man tænker over designprocessen. Havde coveret været produceret med flere lag plasttyper er det meget sværere at genanvende, mens Recycle-cover er lige til at hælde op i kværnen og kører igennem produktionen. 

Please reload

Recent Posts

December 20, 2018

Please reload

Address

Leise Marud
Skandrups Alle 43 B
2500 Værløse

Contact

+4523290357

Follow

©2017 by WASTEless. Proudly created with Wix.com